AM AVUT O FRANȚUZOAICĂ


Aceasta e o intamplare adevarata. Din pacate
Sper frumoasa, sexi…
Fratilor va povestesc acum ce-am patit cand aveam 20 de ani si mi-am terminat studiile.
Dupa un timp scurt mi-am gasit un loc de munca ca tehnician de electricitate la o fabrica de ciocolata Recunosc eram cam rusinos si naiv, scopul meu era sa-mi adun o suma de banii ca sa pot calatorii in tariile europene din occident.
Bine, hai ca imediat intru direct la subiect.
eu si-l admiram am simtit cum imi impinge cu mana capul catre el.
Am apucat-o cu ambele maini de fundul ei tare si fata mea se mangaia cu parul ei pubian.
Tot ea m-a tras in sus si apoi s-a asezat pe spate pe o banca ingusta din vestiar.
Cand m-a tras catre ea eu am incalecat banca si acolo s-a desfasurat una din cele mai frumose intamplari de dragoste din viata mea.
Din pozitia aia am patruns-o adanc cand si-a incolacit picioarele in jurul meu.
N-a durat mult ca eram incepatori amandoi dar asa de bine ne-am strans in brate dupa, c-am simtit ca inima mea ii apartine pe vecie.
Acea noapte a fost prima dintr-un sir lung de nopti si zile petrecute in vestiar, dar si acasa la ea unde ne iubeam de cate ori aveam ocazia.
Ne placea tare mult la amandoi.
Cand eram impreuna nu mai faceam nimic altceva, decat dragoste si tot ea era cea care ma inemna de fiecare data sa schmb pozitiile.
De atunci mi-a disparut si timiditatea si rusinea cand sunt langa o femeie frumoasa si nu ma gandesc decat la momentul cand…
Ca orice poveste frumoasa si aceasta a avut un sfarsit frumos…dar tragic.
Am luat-o de nevasta.
De ce tragic?
6 decembrie 2003

5 comentarii la “AM AVUT O FRANȚUZOAICĂ

  1. Tipa e beton intradevar.O stiam de mai de mult.Intra in acecasi liga cu Ayda Yespica, Moran Atias, Ilary Blasi si lista poate continua.Dar pe mine ma intereseaza cum ai facut sa postezi fotografiile ei pe prima pagina. Ce widget si ce procedeu ai folosit ca sa pui fotografiile ei separat pe prima pagina.Este singura kestie la care inca nu i-am dat de cap pe wordpress. Te rog sa imi trimiti raspunsul pe adresa http://furiousjohnye3e.wordpress.com/ As aprecia foarte mult daca m-ai ajurta cu kestia asta.Sigur e ceva simplu dar inca nu i-am dat de cap. Astept un raspuns cat mai curand. PS.Ti-am dat adresa de blog pt. ca nu puteam risca sa imi postez mailul.Sper ca intelegi de ce.

    Apreciază

Lasă un comentariu