Nina MORIĆ


ninamoric21.jpg

Scandalul aranjamentelor dintre paparazzi si unele dintre cele mai bine cotate supermodele din Italia ia amploare. Ieri, anchetatorii au inceput perchezitiile locuintelor celor mai frumoase femei din Peninsula, printre care se numara Aida Yespica si Nina Moric.Aceasta din urma a fost prima care a primit vizita politiei, dat fiind faptul ca a fost sotia capului afacerii, fotograful Fabrizio Corona, care e arestat.In cursul zilei de ieri, frumoasa Nina Moric a trecut prin momente cumplite. Cele trei locuinte ale sale din Milano si Roma au fost luate la puricat, in cautarea de fotografii de tip ?paparazzi? realizate ca urmare a aranjamentelor pentru care frumusetile Italiei sunt suspectate ca ar fi primit cate 5.000 de euro. Acestea ar fi atras in capcana diversi barbati celebri, care au fost astfel fotografiati in ipostaze compromitatoare.Mai mult, conturile manechinelor considerate implicate vor fi controlate, mai ales ca multe dintre ele si-au transferat sume mari de bani, in ultima perioada, in banci din strainatate. Moric s-a aparat ieri, declarand: ?Sunt un manechin cunoscut si am primit bani multi pentru pictorialele realizate in ultima perioada. Nu am nici o legatura cu nici un aranjament?. Ea a incercat sa justifice astfel suma de 600.000 de euro pe care a depus-o intr-un cont din afara Italiei.Le vor fi verificate si conturileZilele urmatoare, si superba Aida Yespica, fosta iubita a fotbalistului Adrian Mutu, va primi vizita politistilor, precum si mandat de verificare a conturilor in banci. Presa italiana sustine ca vor mai iesi la iveala si alte nume mari ale modellingului din Italia care au fost implicate in ?scamatorie?.

ninamoric12.jpg

ninamoric24.jpg

ninamoric27.jpg

ninamoric3.jpg

ninamoric14.jpg

Frumuseţea, fie ea şi naturală, se menţine greu. Aceasta este lecţia pe care fotomodelul Nina Moric le-ar da-o tinerelor aspirante la statulul de model sau de manechin.

Născută în Croaţia, Nina a avut de mică un singur vis: să devină model de talie internaţională, ceea ce a şi reuşit cu brio. Acum, la cei 31 de ani ai săi, Moric este „vânată” de cele mai importante case de modă, fiind o răsfăţatp a podiumurilor internaţionale.

În afară de calităţile fizice de excepţie, vedeta are încă o însuşire care i-a garantat gloria, şi anume ambiţia. Dacă în 1996 concursul „Elite Look of the Year” nu i-a adus decât locul doi, de altfel foarte onorant, în 1998 a luat aurul la acelaşi concurs, victorie ce a transformat-o în „modelul anului”.

Renumele pe care şi l-a câştigat în urma competiţiilor de frumuseţe a fost încununat de o serie de oferte, urmate de contracte cu agenţii de modele cunoscute în toată lumea. Pentru colaborarea de doi ani cu agenţia „Midiken”, Nina Moric a fost plătită cu 75 de milioane de dolari, relatează Pleberias.com.

Marii designeri vestimentari au ales-o de foarte multe ori pe Nina ca să le pună hainele în valoare, iar Versace este doar unul dintre ei.

Dacă tot a cucerit lumea modei, era imposibil să nu cucerească şi bărbaţi. Printre masculii care i-au căzut la picioare frumoasei croate, s-au numărat cântăreţul latino Ricky Martin şi actorul Jim Carrey.

În 1999, Moric a acceptat să apară în videoclipul „Livin’ La Vida Loca” a portoricanului Martin. Clipul a avut şase nominalizări la premiile MTV şi a câştigat premiile pentru „cea mai bună coregrafie” şi „cel mai bun videoclip pop”. Să fi fost „din vina” Ninei?

Dacă Ricky Martin a reuşit să o convingă pe Moric să i se alăture, măcar în videoclip, actorul hollywoodian Jim Carrey nu a fost la fel de norocos. Se pare că americanul a fost de-a dreptul vrăjit de superba Nina, pe care ar fi vrut-o drept parteneră cel puţin în a doua serie a producţiei „Masca”, dacă nu şi în viaţa reală. Spre nefericirea lui Jim, niciuna dintre cele două dorinţe nu i-a fost îndeplinită.

ninamoric2.jpg

ninamoric4.jpg

ninamoric.jpg

ninamoric11.jpg

ninamoric7.jpg

5 comentarii la “Nina MORIĆ

  1. Tipa e beton intradevar.O stiam de mai de mult.Intra in acecasi liga cu Ayda Yespica, Moran Atias, Ilary Blasi si lista poate continua.Dar pe mine ma intereseaza cum ai facut sa postezi fotografiile ei pe prima pagina. Ce widget si ce procedeu ai folosit ca sa pui fotografiile ei separat pe prima pagina.Este singura kestie la care inca nu i-am dat de cap pe wordpress. Te rog sa imi trimiti raspunsul pe adresa http://furiousjohnye3e.wordpress.com/ As aprecia foarte mult daca m-ai ajurta cu kestia asta.Sigur e ceva simplu dar inca nu i-am dat de cap. Astept un raspuns cat mai curand. PS.Ti-am dat adresa de blog pt. ca nu puteam risca sa imi postez mailul.Sper ca intelegi de ce.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s