Gemma Atkinson: Pot rezista trei săptămâni fără sex

Superba Gemma Atkinson a găsit un nou prilej pentru a se lăuda cu formele primite de la mama natură. De data aceasta, fotomodelul britanic nu a mai participat la nicio şedinţă foto erotică, dar a rămas în sutien şi bikini pe o plajă însorită din Caraibe. Atacantul Marcus Bent s-a gândit să îi facă prietenei sale o surpriză de proporţii, cei doi plecând într-o vacanţă de vis. Potrivit cotidianului britanic „The Sun”, se pare că Gemma a fost foarte încântată de paradisul exotic, după cum i-a zâmbit toată ziua fotbalistului. Dar această perioadă de relaxare s-ar putea transforma în liniştea dinaintea furtunii, căci jucătorul este la un pas de a face o nouă mutare în viaţa sa. Mai precis, lui Marcus Bent i-a expirat perioada împrumutului la Wigan, şi nici tehnicianul Steve Bruce nu va mai trata pentru serviciile sale. Aşadar, fotbalistul se pregăteşte de întoarcerea la clubul Charlton Atletic, dar fără „jumătatea” sa, care nici nu vrea să audă de aşa ceva. ±i se pare că Marcus Bent se află în faţa unei dileme existenţiale. Mai ales că focoasa blondă îl relaxa total înainte de meciuri, cu partide incendiare de sex…

Gemma Atkinson, este frumoasa, extrem de sexy, nu poate fi considerata un geniu si este o împatimita a jocurilor pe consola Nintendo. Ce mai, Gemma Atkinson este visul oricarui barbat!
Mai mult, englezoaica sustine ca este mai buna la astfel de jocuri decât orice reprezentant al sexului puternic. „Câstig de fiecare data când ma joc pe Nintendo Wii. Sunt campioana la jocul de bowling. Îmi place foarte mult, pentru ca poate participa întrega familie. Este ideal pentru o seara de sâmbata, cu toti cei dragi alaturi!”, a declarat Gemma pentru tabloidul The Sun.

Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo, cuplata actualmente cu Marcus Bent, are însa o mare problema: Sânii o jeneaza atunci când se joaca. „Eu una ma agit mult când ma joc. Si trebue de fiecare data sa port doua sutiene pentru a nu avea probleme. Ar trebui sa inventez un sutien special, pentru fetele cu sâni mari, care se joaca ore în sir pe Nintendo”, a mai tinut sa precizeze blondina.

Cu doua, cu unul, sau cu niciun sutien, frumoasa Atkinson este împatimita dupa aceste jocuri, motiv pentru care cei de la Nintendo au decis sa îsi promoveze produsele prin ea. Primul pas – englezoaica a realizat un pictorial pentru fanii jocurilor din lumea întreaga. Accesati galeria de mai jos si vedeti pozele!

 

Frumoasa Kelly Brook, logodnica actorului Billy Zane, a precizat în repetate rânduri că îşi menţine formele atrăgătoare prin sex. Gemma Atkinson are însă cu totul alt secret. Cel puţin la această concluzie se ajunge după ultima declaraţie a vedetei.

Fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo urmează să îşi petreacă ceva timp în junglă, ca participantă în noua ediţie a show-ului „I’m a Celebrity. Get me Out of Here”, dar nu se teme că organismul îi va pune piedici. Surpriză!? Gemma este convinsă că trei săptămâni fără nici măcar o partidă fierbinte nu îi vor da dureri de cap. Mai ales în condiţiile în care e învăţată cu astfel de perioade. „Au trecut şi mai mult de trei săptămâni în trecut, aşa că presupun că o să mă descurc”, o citează Now pe vedetă. „O să aştept să văd cum decurg lucrurile. E nevoie de destul de mult pentru a mă convinge să mă cuplez. Dacă ceva se va întâmpla, se va întâmpla. Dacă nu, nu”, a explicat modelul.

Gemma nu are însă de ce să privească jumătatea goală a paharului. Sunt destui cei care sunt dispuşi să îi întindă o mână de ajutor în cazul în care abstinenţa îşi spune prea mult cuvântul. „Este nepoliticos să nu ţii de cald cuiva în timpul nopţii, dacă are nevoie să fie încălzit”, a comentat cântăreţul Jason Brown cu privire la cum vor decurge lucrurile în junglă.

3 comentarii la “Gemma Atkinson: Pot rezista trei săptămâni fără sex

Comentariile nu sunt permise.