Senzaţional! Corneliu Vadim Tudor are un băieţel din flori de doi ani!

Corneliu Vadim Tudor şi fiicele sale, Lidia (dreapta) şi Eugenia (Foto: Captură video ProTV)

Corneliu Vadim Tudor, a acceptat să vină în emisiunea „Happy Hour”, de la ProTV, însoţit de cele două fiice ale sale, Lidia (21 de ani) şi Eugenia (17 ani).
Preşedintele PRM a împlinit 62 de ani şi a mărturisit că este foarte mândru de fiicele sale şi că regretă că nu are mai mulţi copii.
Lidia are 21 de ani şi este studentă în ultimul an la jurnalistică, iar Eugenia  are 17 ani şi este elevă.„Nu am prieten şi nici cont de Facebook, pentru că nu vreau să-mi ia nimeni pozele”, a spus Eugenia.

Liderul PRM a primit de ziua lui un cadou surpriză de la colegul de partid, Marius Marinescu: două sticle de vin românesc şi o sticlă de vin unguresc.

„Eu n-am nimic cu Ungaria, dar nu pot să o sufăr”, a spus Vadim, mai în glumă, mai în serios.Pentru că o femeie a vrut cu orice preţ ca fiul ei să îşi cunoască adevăratul tată, Corneliu Vadim Tudor a fost pus în faţa faptului împlinit, chiar în mijlocul străzii.

„Tu dacă te uitai la televizor, ştiai că m-am culcat cu 1.000 de femei, dar copii nu am. Eu de nevasta mea nu voi divorţa. Nu ştiu dacă e copilul meu, dar promit că îţi fac unul!”, i-a explicat Corneliu Vadim Tudor femeii care se dădea drept o fostă iubită a politicianului.

Totul s-a dovedit însă o altă farsă marca „Happy Hour”, iar presupusa amantă a fost Aniela Pietreanu, una dintre actriţele de la „Serviciul Român de Comedie”.

„Măi, dădea nevastă-mea divorţ, îmi stă inima în loc!”, i-a spus politicianul lui Măruţă. „Nu am mai călcat strâmb de două săptămâni. Mie mi se părea cunoscută fata asta, mă gândeam că mi-o fi dat să beau cu pâlnia şi m-am îmbătat”, a glumit Vadim.