Boli psihice

basescuj.jpg

Cotidianul: Băsescu l-a dat în judecată pe Nicolăescu

Preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu, susţine Cotidianul. Băsescu îl acuză pe ministru că i-a prejudiciat imaginea, afirmând în public că şeful statului „suferă de mai multe boli din categoria bolilor psihice”. Traian Băsescu cere daune morale de 50.000 de lei.

Conflictul a izbucnit în urmă cu aproape două luni, după ce Traian Băsescu a criticat în situaţia din sănătate. În replică, Eugen Nicolăescu a afirmat că preşedintele suferă de boli psihice. Liberalul a adăugat că noţiunea de criză este numai în capul lui Traian Băsescu.

Acţiunea a fost depusă la Judecătoria sectorului 1. Cazul va fi preluat de o instanţă civilă. Şeful statului va fi apărat de avocatul Florentin Ţucă. Ministrul Sănătăţii nu vrea să comenteze situaţia până când nu va primi o înştiinţare.

Sursa: Realitatea TV

Ministrul sanatatii a declarat ieri ca se astepta ca un sef de stat sa „aiba preocupari mai importante” decat sa se ocupe de procese. „Cred ca e o gluma proasta si e ridicol sa vorbim de asa ceva. Cred ca presedintele Basescu are o noua pasiune: procesomania”, a afirmat Nicolaescu.”

„Presedintele Basescu minte, face declaratii pe banda rulanta, crezand ca ceea ce viseaza el noaptea se intampla si in realitate, ca si slugile lui, Boc si Stolojan. Ei vor cu orice pret sa darame guvernul. Basescu sufera de mai multe boli care intra in categoria bolilor psihiatrice”, a declarat ministrul sanatatii la Targu-Mures, pe 9 iunie.
Evenimentul Zilei