Zăvoranca: „Huidu este ca o femeie nefu…”

In scandalul iscat intre Şerban Huidu, de-o parte, şi Teo Trandafir, Mircea Badea, Mădălin Ionescu şi Victor Ciutacu, de cealaltă, s-a implicat şi Oana Zăvoranu. Veche “clientă” a atacurilor lui Şerban, Oana le-a luat apărarea celor patru criticaţi de cârcotaş, spunând despre acesta că e “ca o femeie la menopauză sau ca una nefu…”.

Oana Zăvoranu a răbufnit când a văzut că Şerban Huidu se ia de Mircea Badea, Mădălin Ionescu, Victor Ciutacu, dar şi de Teo Trandafir. Mai “experimentată” în războaiele cu realizatorul “Cronicii Cârcotaşilor”, Oana le-a dat din start dreptate celor atacaţi de Huidu. “Dată fiind natura relaţiilor mele cu acest ordinar (n.r. – Şerban Huidu) şi cu acel Găinaţ (n.r. – Mihai Găinuşă), sunt convinsă că e vorba despre o ordinărie din partea lor”, afirmă Oana. Vedeta de la OTV crede că tot acest scandal a fost provocat de Huidu pe motiv că nu-l mai băga nimeni în seamă şi nu mai ştia ce să facă să atragă atenţia.

“Până acum se spunea că Oana Zăvoranu e «regina scandalurilor». Dar constat că, de fapt, sunt un biet copil pe lângă încercările altor persoane de a-şi face publicitate. E trist să-ţi înscenezi scandaluri, aşa cum face Huidu, pentru că nu mai dă nimeni două cepe degerate pe tine”, a declarat Oana pentru Libertatea. “Dacă despre Găinaţ ăla se spune că ar fi creierul emisiunii, iar Huidu se doreşte a fi cel care atrage publicul, adică frumuşelul, atunci eu mă fac lesbiană. Huidu este ca o femeie la menopauză, ca una nefu… În afară de faptul că ocupă tot ecranul, că e ca un porc, nu pot să mai spun mare lucru despre el”, răbufneşte Oana Zăvoranu. La rândul său, Şerban Huidu nu s-a arătat surprins de cele afirmate de Oana, dar nici nu a vrut să-i răspundă acesteia. “Nu vreau să comentez. Gata, a ajuns, e suficient”, a preferat Şerban să declare.

4 comentarii la “Zăvoranca: „Huidu este ca o femeie nefu…”

  1. Pingback: De ce am dispărut o perioadă? « Dr. Mihnea Georgescu

Comentariile nu sunt permise.