Shira Raban: „Sarah Netanyahu, părea înfricoșătoare, cu ochii roșii și lacrimi, scârțâind, iar când se apropia de mine, miroseam mirosul de alcool din gură ei”

Conform: „Mako” „Hadashot 12”:

„Shira Raban: „Sarah Netanyahu, a ridicat mâna, am mirosit alcoolul”

„Dacă știam că ești atât de mică (de statură), nu te-aș fi acceptat să lucrezi”

Shira Raban, care a lucrat la reședința primului-ministru , a publicat o declarație în care a afirmat că Sarah Netanyahu a încercat să o atace sub influența alcoolului. „Am fugit și nu m-am întors la reședința premierului”, a adăugat Shira

Procesul depus împotriva Sarei Netanyahu – declarația scrisă a fost dezvăluită: (duminică) declarația de avere Shirei Raban, fost angajat al domiciliului primului-ministru, a fost înaintată Curții Regionale a Muncii. „Nu este ușor pentru mine să o învinui pe doamna Netanyahu sau pe cineva de la cabinetul primului ministru, din cauza credinței și a religiei mele și a limitărilor care mi-au fost impuse ca parte a comunității ultra-ortodoxe din Ierusalim”, a spus ea. Într-o declarație detaliată, a existat o confruntare fizică între cei doi, conform lui Raban

Doamna Sara Netanyahu m-a obligat să lucrez mai multe ore decât scrie în contractul de muncă cu privire la condițiile de muncă, fără a ține seama de nevoile mele personale, cum ar fi pauze, măncare, etc, și, desigur, indiferent de faptul că eu sunt mama a 3 copii mici. A atins apogeul pe 10/01/2017. În acea dimineață, doamna Netanyahu a cerut de la mine și Nili Kadosh să descărcăm o valiză. Eram spre sfârșitul sarcinii, doamna Netanyahu a fost supărată pentru că ea credea că „a dispărut” o pereche de pantofi. Sara a strigat furios către Nili Kadosh, după aia a apelat la mine, în felul următor: Cunoștințele tale nu pot sta, printre altele, cine te crezi; „Tu Nu înțelegi și nu prinzi” „Nu este nimic în capul tău” și multe altele. ”

După ce s-a oprit să strige, mi-a cerut să jur în Rai că am acționat conform regulilor și că nu i-am întors limba atunci când a cerut descărcarea a zeci de săpunuri și costume de baie din valize. Doamna Netanyahu nu s-a lăsat, și într-o stare de emoție a venit la mine cu strigăte de șoc, până când și-a ridicat mâna ca să mă lovească. Uimită și agitată, am izbucnit în lacrimi și, după ce am dat înapoi și am încercat să scap de brațul doamnei Netanyahu, i-am spus: „Ce vrei de la mine, mă tem de tine, lasă-mă în pace.
„Doamna Netanyahu părea înfricoșătoare, cu ochii roșii și lacrimi scârțâind, iar când se apropia de mine, miroseam mirosul de alcool din gură ei. Și când am fost împreună la o distanță de zero, atunci doamna Netanyahu a ridicat două mâini, pentru a mă bate, și am profitat de oportunitatea că eram îndoită și am alunecat sub mâinile ei în camera în care am păstrat punga mea personală și înăuntru hainele mele. Am auzit o ușă în fund. „Ea continuă:” Nu m-am simțit atât de înspăimântată, amenințată și umilită, și nimeni nu ma bătut.
Am părăsit reședința premierului și nu m-am întors niciodată.”

https://m.ynet.co.il/Articles/5057009

„Declarația de apărare al Sarei Netanyahu: „Tentativă de șantaj urât de Shira Raban a eșuat”

Soția primului ministru a trimis răspunsul la plângerea fostului angajat la reședința din Ierusalim și a cerut să îl șterge: „Cluna lui Rabban a fost dezvăluită în public”. Cu privire la pretențiile de violență din partea ei: „Chiar și autorul unui roman ieftin ar înțelege că o persoană care a fugit pentru viața lui nu-și schimbă hainele”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s