CRISTINA – DEVORATOAREA DE BARBATI

Cristina Ursol
De pe acest site si-a sters Cristina Ursol fotografiile

Este stiut ca, din vremuri imemoriale, femeile i-au tarat in ispita pe falnicii barbati ai Neamului… Exemple istorice abunda. Cel mai recent, aceasta Madame Ursol, une femme fatale a la Moldavie, care a pus pe jar intreaga lume diplomatica moldo-romana, vine sa intregeasca imaginea mai degraba sumbra pe care o avem despre sexul zice-se slab.

Aflam cu surprindere de la comentatorul Nistor ca frumoasa basarabeanca are mai mult decat o victima la activ, in afara distinsului nostru Consul si vrednic barbat de Stat Nuica. Se zice ca focoasa moldoveanca ar fi avut un rol in sinuciderea fostului ei iubit Yuri (Iurie), un barbat casatorit la 30 de ani si ca ar fi intentat proces penal impotriva sotiei acestuia (Ludmila Mandrescu), pentru omor. Procuratura moldoveana a hotarat neinceperea urmaririi penale.
Comentatorul Nistor, un prieten al raposatului Yuri, relateaza scena sumbra a inmormantarii, in care actrita Cristina juca rolul de sotie, fiind ignorata de rude… Este trist ca, in cuvintele lui Nistor, „Copii au ramas fara tata. Sotia a ramas fara om. Lumea a ramas fara omul bun”.
Oare distinsa Fiica a Evei este complet straina de aceasta sinucidere? De cand cu „sinuciderea” lui Milea, nu mai avem incredere in asa-zisele sinucideri, ca sa nu mai amintim cazuri mai recente, cum ar fi acela al celebrilor oameni de afaceri Erbasu sau Anghelescu. Sa fii avut Madame Ursol un rol in uciderea iubitului ei Yuri? Intrebari fara raspuns, dar carora, poate, organele abilitate ale Justitiei moldovene ii vor da vreunul.
Sa te fereasca de Dumnezeu de femeile pacatoase! Sarmanul Nuica nu este decat una din victimele Cristinei – DEVORATOAREA DE BARBATI!

CristinaUrsolSEXSEMNATURA

Nastir precizeaza : „Dupa inmormintarea nu am auzit nimic despre dinsa. Pina la aceasta informatie aparuta din blogul tau. Despre acest caz sunt la curent multa lumea din Chisinau. Inclusiv compania de software in care dinsa a lucrat. Dupa acest caz Cristina a parasit compania de software. In ianuarie 2009 a murit Yuri” – STIREA E CONFIRMATA DE NISTOR!
La sfarsitul lui noiembrie 2008, Cristina a devenit amanta unui tanar om de afaceri din Chisinau. Iurie avea 30 de ani, o sotie, doi copii (unul de sapte ani si altul de patru) si era directorul unei companii IT prospere. Iurie s-a sinucis pe data 6 ianuarie 2009 , aruncandu-se de la geamul apartamentului in care locuia (aflat la etajul 16). Ludmila Mandrescu: Cand l-am vazut, el era deja pe pervazul ferestrei, cu un picior suspendat in aer. N-am reusit sa-l opresc. Nu inteleg cum de a putut să se sinucida. Se iubea prea tare, asta pot sa v-o spuna toti cei care il cunosteau”.
Ludmila Mandrescu: Dupa ce Iurie a sarit in gol de la etajul 16 si a murit, unul dintre vecinii mei a vazut-o pe fata ceea invartindu-se in jurul masinii luni, afara, langa scara.  A intrebat-o ce cauta acolo si ea i-a spus ca este prietena posesorului masinii. Cand vecinul meu i-a spus ca Iurie s-a sinucis cu cateva ore in urma, Cristina a inceput sa tipe ca vrea sa intre in apartamentul lui”.

Cristina Ursol s-a nascut pe data 21 ianuarie 1985 – Căuşeni. Inaltime: 168 cm şi 89-62-91  Ochi negri – Par negru.
Cristina Ursol. are 24 de ani si este originara din or. Causeni. Colegii de liceu si-o amintesc ca pe o fata foarte simpatica si dezghetata. „Nu avea complexe. Uneori isi permitea mai mult decat este permis”, ne-o descrie una dintre colegele ei de clasa, care a recunoscut-o pe Cristina in imaginile cu consulul dupa voce si felul caracteristic de a rade. Ca amanta lui „Nielu” arata foarte bine ne vorbesc si pozele tinerei, dar si faptul ca in octombrie, anul trecut, Cristina a luat locul doi la un concurs de frumusete din Romania. Este vorba despre concursul „Lady Dracula” din Sighisoara. Atunci, basarabeanca a fost apreciata in mod special la proba de costume de baie, sustine presa de peste Prut.

Colaboratori: Mihnea Georgescu si Ovidiu Bran
Proba:  Nistor

VEZI AICI !

Copyright © 2009 StireaPress. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

25 comentarii la “CRISTINA – DEVORATOAREA DE BARBATI

  1. Dragă Ovidiu,

    Onoarea este de partea mea. Ai dovedit, în clipe grele, că eşti un prieten adevărat. Mulţumesc!

    Apreciază

    • Adevarat, pai cati oameni valorosi avem in lumea asta virtuala sau in blogsfera eu cred ca esti unul dintre cei mai buni bloggeri din Romania sigur ca ne-ai lipsit.

      Apreciază

    • D-na Cristina Ursol, sa nu credeti ca totul se va opri fara sa comentati, aveti dreptul la opinie si va rog sa dati raspunsuri clare ! chiar de ce va ascundeti ?

      Apreciază

  2. ovidiu
    mai degrraba devoratoare de phalusuri…

    mihnea turcite
    ce mai faci doctore? de ce ma cenzurezi la tine pe blog? eu nu ti-as face asta…

    in fine la mine pe blog: Adriene, iar fugi de bratul lung dar shilodit al justitiei romanesti?

    Apreciază

  3. repet inca odata pentru presa din Moldova. Fata din film nu sunt eu Cristina Ursol. este o alta angajata de origine romaneasca care incearca sa imite accentul. este o provocare la adresa familiei mele si al prietenilor mei din causeni. Fata in cauza se pare ca provine din SIE serviciul romanesc de informatii si vrea sa denigreze imaginea basarabencelor si a moldovenilor in general, iar voi ziaristilor ati fost pacaliti de acest evreu Ion Nuica! pentru alte detalii voi reveni ulterior

    Apreciază

    • Salut Cristina Ursol, nu voi publica IP-ul tau si nici adresa de mail, astept sa-mi confirmi prin mail .
      Te invit la un interviu.
      de unde stiti stimata doamna Cristina ca Ion Nuica e evreu si securist ?
      Anticipat

      Apreciază

  4. in primul rand presa din Moldova a relatat intreaga poveste fara a-i dezvalui numele. De ce acum se agita atat de tare Cristina daca nu era vorba de ea? Pt ca ea stie foarte bine ca este ea. chiar ea. si sunt probe analizate de specialisti in vorbire, gesturi etc care dovedesc ca este ea…
    hai, ne lasi…

    Apreciază

  5. sa presupunem ca era fata din SIE. cam cum ar fi denigrat imaginea basarabenilor? facandu-l de cacao pe consul? deci, tot a romanilor. e irelevant ce spui. pune mintea in miscare…

    Apreciază

  6. @Ovidiu,
    Nici o femeie, nupoate fi acuzata,pt prostul care i-adevenit victima!Natura, ne-a lasat discernamantul si liberul arbitru, simtul masurii si al prudentei,softul si parola utilizarii PC-ului propriu. Cred ca victima constientizeaza intr-o maniera proprie accidentul suportat, si mi-ar parea si mai umil, daca ar astepta mila ocazionala a farsei de publicitate jalnica.Nu cred ca este evreu; prietenii mei,nu se complac intr-o compasiune publicistica penibila!

    Apreciază

  7. Domnul Onu Ionescu,
    cine a acuzat-o ? si de ce o consideri pe Cristina drept „victima” , victima a fost Consulul Ion Nuica, manevrat de o femeie jalnica. O intrebare pentru tine. De ce nu ne raspunde doamna Cristina Ursol care a fost angajata la consulatul din Chisinau, la o singura intrebare, oare de ce dintre toate fetele din Republica Moldova tocmai pe Cristina Ursol au mentionat-o ca amanta din video ? de ce nu au gasit o alta fata de ce tocmai pe ea.
    De unde si pana unde a ajuns doamna Ursol care a avut un iubit numit Yuri care s-a sinucis in inaurie 2009 la concluzia ca o colega de la consulat a imitat-o si cica aceasta ar fi spioanca din SIE?
    Se simte cu musca pe caciula d-aia a devenit agresiva.
    PS. mai este o caseta video care demostreaza 100% ca Cristina Ursol a fost femeia care l-a sedus pe saracul de Ion Nuica adevarata victima al SIS-ului moldovenesc.

    Apreciază

  8. @Ovidiu, sa ne intelegem:vrei comentarii, sau insulte aduse Cristinei?Cred ca te intereseaza show-ul ieftin, si nu o apreciere pe temei rezonabil.am postat un comment, dar vad ca l-ai sters. Halal!

    Apreciază

  9. @ Ovidiu,
    imi place inflacararea ta, dar:
    vocativul este Domnule ; apoi:
    1.fara a fi feminist, nu ma raliez tagmei cu scrot;
    2.Nu considera necesar; eu, la fel as proceda; 3.de ce s-a sinucis tanarul Werther?
    4.Aria Calomniei!;
    5.Cand spui, saracul, ma confirmi!

    Cu bine, si daca, vrei, ne mai scriem!

    Apreciază

  10. Ce stupida declaratie… Cristina a avut nevoie de cateva saptamani ca sa iasa si sa spuna o prostie mai mare decat ea… Filmul poate fi expertizat, draga, mea… E simplu. Nici nu e vorba ca accentul moldovenesc te-a tradat. In film se vad hainele, corpul tau, lingeria. Cei care ti-au vazut corpul, si sunt multi dintre acestia, au confirmat ca esti tu. Cat despre originea etnica a dlui Nuica… Crezi ca conteaza? Dupa ce a fost demis din cauza ta? Crezi ca conteaza acest lucru daca vor fi demise toate fostele tale colege? Sa stii ca Dumnezeu nu bate cu batul. Cred ca ar trebui sa treci pe la vreo manastire, sa-ti faci un examen de constiinta…
    Ai nevoie de ajutor, sunt sigur.

    Apreciază

  11. Pingback: Cristina Ursol – Lady Dracula « StireaPress Ediţie OnLine Vedete Istorie Politică

  12. Uitasem sa mai remarc ceva la tema securismului… Draga Cristina, nu cumva securistul, cum spui tu, Nuica avea camera ascunsa? Nu cumva el te-a filmat, ca apoi sa zboare din functie la o varsta onorabila, cand nu mai are nevoie omul de scandaluri si prostii?

    Apreciază

Comentariile nu sunt permise.