Imi pare tare rau ca Mihnea Georgescu, isi suspenda activitatea pe blog!

Pe Mihnea Georgescu il cunosc de vre-o doi-trei ani, scria foarte mult la Adrian Nastase. Baiat tare simpatic cu simtul umorului tare dezvoltat, de multe ori nu stiam cand nu glumeste, dar un singur lucru am remarcat si pot sa va spun ce am observat la Mihnea,  atunci cand e tare nervos in realitate pare calm, acest lucru se numeste calitate.


Tiu minte cand amandoi am scris un articol pe care l-am si publicat la mine aici, a fost vorba de fostul consul de la Chisinau Ion Nuica.

In ceea ce priveste politica Mihnea este consecvent, sa zicem  un fel de socialist dar de dreapta.

Imi place foarte mult ca  intodeauna Mihnea m-a inteles, adica m-a citit corect, chiar daca-l criticam dur pe Ion Iliescu. De asemenea Mihnea scrie intr-o maniera eleganta.

Stie sa aprecieze si taberele adverse, de multe ori l-a felicitat pe Traian Basescu, sa nu mai zic de Crin Antonescu.

Imi este greu sa-i inteleg pe colegii sai (PSD) din blogsfera care-l critica cand scrie despre vedete, etc.

Mihnea s-a nascut in Constanta este vorba de un tanar din noua generatie care nu l-a apucat pe fostul Presedinte al Romaniei Nicolae Ceausescu, stiu si sunt convins ca il doare tare mult de felul cum sostii Ceausescu au fosti terminati  politic si fizic de grupul ad-hoc CFSN , de-aia ii placea sa-mi citeasca articolile, si imi place felul de cum reactioneaza, foarte calm calculat dar si emotionant, sincer fara smecherii a comentat!  

 Ii doresc multa sanatate si succes!

18 comentarii la “Imi pare tare rau ca Mihnea Georgescu, isi suspenda activitatea pe blog!

  1. Draga Ovidiu,
    Deci nu sunt singura dezgustata de alegerea pitiponcului.Ma bucur cand nu ma insel.
    Daca cineva din apropierea dinozaurilor trece in silenzio stampa, ce sa spunem noi ceilalti?
    Poate se va razgandi.
    Este evident ca ponta e marioneta si ca papusarii sunt multi.
    Mai era clar ca Prostovanul nu era usor manevrabil.
    Din pacate putea fi fraierit si santajat.
    Si ca a fost si este un rival de temut al cotroceanului.C”est ca !
    Poate ca domnul Georgescu se va razgandi.
    Cine are scrisul in sange nu se poate opri, sa nu observe, sa scrie si sa comunice.
    Noi il asteptam.
    Maria S.(Timisoara)

    Apreciază

  2. Maria, unde ai fost tocmai ca ma gandisem la tine.
    Stii care-i buba la Georgescu? el scria foarte mult la Adrian Nastase si la Iliescu, astia l-au incoronat pe „Micul Ceausescu” ochelaristu pustiu Ponta, si vad ca nici colegii sai nu prea scriu pe blog.
    Nu stiu dar nu-mi place moaca si nici nu are carisma asa este el va fi marioneta dar cu precizie PSD e in cadere libera…

    Apreciază

  3. Dragă Ovidiu,

    Am revenit, eram puţin deprimat ieri noapte. Mulţumesc pentru exerciţiul de solidaritate, chiar sunt impresionant. Eşti un patriot adevărat. Eu am încercat să slujesc acestui Neam aşa cum m-am priceput mai bine şi încerc şi în continuare.

    Îl salut şi pe Domnul Radu Humor, îi mulţumesc pentru comentariul domniei sale de la mine, l-am citit cu interes. Îmi cer scuze că nu i-am răspuns, dar efectiv nu am avut timp. Mă bucur că a ajuns la sentimente mai bune faţă de modesta mea persoană. Şi eu ţin la Neamul Românesc, chiar dacă nu este prea evident.

    Apreciază

  4. Da, nu sunt de acord cu Victor Ponta Preşedinte PSD, mă bucur că m-am retras de mai bine de un an din acest Partid. Singurii oameni politici autentici la ora actuală sunt Ion Iliescu şi Traian Băsescu. Ambii sunt jucători, restul sunt marionete, oameni ai compromisului. Cu Victor Ponta, PSD-ul va ajunge un partid de 15% în 2012.

    Apreciază

  5. Ma bucur draga Mihnea,
    Si Iliescu este si a fost patriot cu toate ca eu consider unele decizii pe care le-a luat au fost eronate ma refer la procesul lui Ceausescu.
    Domnul Iliescu este om si greseste dar atunci esti apreciat daca-ti recunosti greseala..

    Apreciază

    • Ai dreptate, tot ce a facut Iliescu a facut din patriotism :))
      Daca chiar crezi asta … sincer nu inteleg de ce te-ai mai obosit sa pui tone de materiale care demonstreaza contrariul …

      In fine … nici scopul acestui post nu il inteleg … da’ ce mai conteaza …

      Apreciază

  6. @ovidiu
    eu cred ca mihnea din pacate sufera cu pusee de depresie…de asta ba se retrage, ba nu se retrage, ba e suparat pe viata, ba e vesel ca un brebenel, etc, etc…depresia cronica este o forma foarte serioasa de tulburare psihosomatica si cred ca mihnea ar trebui isi ia regimul medicamentos zilnic…

    Prima aroganta a lui Micul Trompetescu: bona din Filipine… detalii la mine pe blog…

    Apreciază

  7. AirBorn,
    Pai iti imaginezi un presedinte tradator ? Iliescu a facut bune si rele…
    Dar cine l-au votat de doua ori? romanii ????
    Am scris pentru ca am vrut sa-l incurajez pe prietenul Mihnea.

    Apreciază

    • Prostii (a se citi cei neinformati si fara minte) l-au votat de 2 ori … Prima data mai multi, si a doua oara mai putini.
      Iliescu a facut bune si a facut rele. Ca orice om. Relele lui insa au influentat negativ o mare parte a acestui popor. Unde am fi fost azi daca asa zisa Revolutie nu era cum a fost, daca aveam lustratie, daca activistii si securistii nu puneau mana pe tot in tara asta?! Ce as vrea eu: ca tov Iliescu sa raspunda pentru relele facute …

      Da, pot sa imi imaginez un presedinte tradator.Ba chiar mai multi : Iliescu, Basescu, Constantinescu …

      „Prietenu” Mihnea nu are nevoie de incurajari, ci de tratament 😉 … Parerea mea … 😉 Citeste niste post-uri d’alea lui mai vechi si o sa vezi ca se contrazice singur, e inconsecvent si tacanit… Da’ mare patriot 😀

      Apreciază

  8. AirBorn,
    Eu zic ca Iliescu l-a tradat pe Ceausescu, a tradat partidul dar nu a tradat tara.
    Marea greseala, (e si chiar un rau) pe care Iliescu a comis-o este faptul ca nu ne zice cine au fost asa-zisii teroristi, si faptul ca a gratiat penibili ca Cozma etc.
    Inca o mare greseala este cum zici tu. A dat mina libera securistilor care au pus mina pe tara in acest fel au devenit bogati peste noapte.

    Dar greseala principala domnului Iliescu este faptul ca nu regreta absolut nimic si nu vrea sa recunoasca ca a gresit parca ar fii un superman, asa ceva nu exista, doar in filme. Inca ceva trebuie sa recunoasca public ca a slujit un regim opresiv. Si ca a gresit in acest context.
    Dar si mineriadele.

    Apreciază

Comentariile nu sunt permise.