Pentru aceasta declaratie Traian Basescu „l-a arestat” pe Gigi Becali. ” Gigi Becali: „bă, băiatule, bagă-ţi minţile în cap”. Becali a mai spus că „toată lumea trăieşte numai în certuri şi în duşmănie şi în şucăre şi răutăţi şi praful se va alege de Băsescu. Dumnezeu nu o să-l ierte pentru ce face el cu ţara asta.”

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

17, octombrie, 2008
Gigi Becali, l-a atacat dur pe preşedintele României, Traian Băsescu, în timpul emisiunii „Realitatea te priveşte” şi l-a acuzat că îşi conduce prost ţara. Acesta a declarat că „Traian Băsescu a pus pe jar toată România şi de aceea stăm doar în duşmănie şi în certuri.”

Gigi Becali i-a transmis lui Traian Băsescu un avertisment, în direct: „bă, băiatule, bagă-ţi minţile în cap”. Becali a mai spus că „toată lumea trăieşte numai în certuri şi în duşmănie şi în şucăre şi răutăţi şi praful se va alege de Băsescu. Dumnezeu nu o să-l ierte pentru ce face el cu ţara asta.”

Becali l-a acuzat pe Traian Băsescu că îşi conduce prost ţara şi îşi trimite toţi adversarii la DNA. „El e cel mai curat, iar restul sunt la DNA. Toată flota s-a vândut, el nu ştie nimic, nu l-a chemat nimeni la DNA, dar restul sunt hoţi. Mie nu mi-e frică de el”, a mai spus preşedintele PNG, Gigi Becali.

13 comentarii la “Pentru aceasta declaratie Traian Basescu „l-a arestat” pe Gigi Becali. ” Gigi Becali: „bă, băiatule, bagă-ţi minţile în cap”. Becali a mai spus că „toată lumea trăieşte numai în certuri şi în duşmănie şi în şucăre şi răutăţi şi praful se va alege de Băsescu. Dumnezeu nu o să-l ierte pentru ce face el cu ţara asta.”

  1. Nu cred, băse şi BeKaLi sunt prieteni, e şmen între ei ca să nu ajungă MG sau Crin în Turul 2. Va fi turul doi Băsescu Becali şi iesi, bineînţeles – Băsescu! Aia e!

    Apreciază

  2. Ai o logica tare gresita, imi cer scuze Mihnea prietene. Basescu l-a arestat si pe Piturca, nu cred ca Piturca candideaza la postul prezidential, sa nu uiti cum i-a terorizat pe ministrii lui Tariceanu sau pe Adrian Nastase.

    Basescu este sprijinit de fosta securitate. Iar DNA politia e numai un instrument.
    Toate lumea stie ca e mina lui basescu adic cu arestarea lui becali. Din asta v-a iesi mai puternic ? esti chiar ridicol.

    Apreciază

  3. Dragă Ovidiu,

    Becali va ieşi mai puternic, pentru că Poporul simpatizează cu victima. Este o simpatie de care Adrian Năstase nu a ştiut să profite, pentru că este prea Domn, sau nu a fost lăsat!

    Dar Becali este ţăran şi va profita la maxim de imaginea de victimă, de martir. Lumea s-a săturat de politica partidelor parlamentare. Nu este exclus să avem surprize pentru turul 2, ca în 2000, cu Vadim!

    Apreciază

    • Becali era foarte popular si inainte, acum becali cum zici va iesi mai puternic iar basescu mai slab vezi toate sondajele care se refera la arestarea lui becali. El e chiar o victima, intr-o tara democrata nu ca aia din moldova asa ceva nu se putea intampla.
      Aici este deja o chestie complicata eu cred ca tocmai Vadim castiga din toata aceasta poveste.

      Apreciază

  4. Eu una m-am cam săturat de toţi ” macho ”, o vreau pe Corina, să zicem că e ultima mascaradă a păcălicilor cu pretenţii de hăi şăfi de stat, în opinia mea, nişte bezmetici, atât.
    E trist, crunt, tot ce se întâmplăîn amărâta noastră ţară… şi suferă cei mulţi şi din ce în ce mai ai nimănui…
    Dumnezeu să aibă milă…
    Sărbători în Lumină !
    respecte,
    Sibilla

    Apreciază

  5. acelasi mesaj e si pentru calin tariceanu si ioana.

    sa dea dracu in tatzii vostri.cretinilor.

    sa cada blocu vostru la cutremur.

    Apreciază

Comentariile nu sunt permise.