Musulmana Sila Sahin Ayla Özgül – care a pozat în Playboy SUPER GALERIE FOTO- Sıla Şahin : “Mă simt ca Che Guevara” Ich fühle mich wie Che Guevara

Această prezentare necesită JavaScript.

Apariţia completă dezbrăcată a unui fotomodel de origine turcă în ediţie germană a revistei Playboy stârneşte rumoare în rândurile musulmanilor.

Se numeşte Sila Sahin, este fotomodel de origine turcă, dar şi vedeta celui mai nou număr al revistei Playboy, ediţia germană. Pozele sale au stârnit furia comunităţii musulmane şi asta pentru că în Turcia, tânăra, născută totuşi la Berlin, în 1985, era considerată un exemplu de moralitate, relatează La Stampa.

M-am dezbrăcat pentru a mă simţi liberă odată pentru totdeauna”, a declarat Sahin pe site-ul său. “Aceste poze sunt o noutate după toate restricţiile pe care le-am văzut în copilărie. E dificil pentru că mama mea e furioasă, aşa cum sunt verii şi unchii mei. Sper ca în viitor să înţeleagă şi să mă ierte”, a adăugat aceasta.

Este prima femeie din Turcia care a pozat nud pentru coperta revistei Playboy. “Am vrut sa demonstrez ca sunt libera, ma simt ca Che Guevara”, a spus Sila Sahin de 25 de ani, un model de origine musulmana.

Tanara este fotomodel si actrita in Berlin. Ultima sa miscare a socat lumea musulmana. Modelul a acceptat sa pozeze nud pentru revista Playboy. Cu un san expus pe coperta revistei, Sila Sahin a vrut sa transmita un mesaj clar catre toate tinerele din Turcia.

Am acceptat propunerea Playboy pentru ca mi-am dorit sa fiu libera. Aceasta poza reprezinta eliberarea fata de restrictiile din copilarie impuse de familia mea. Mereu mi s-a spus sa nu ies oras, sa nu ma aranjez si sa nu am prieteni barbati. Ma simt ca Che Guevara, trebuie sa fac totul dupa dorinta mea, altfel viata nu are sens pentru mine”, a spus modelul.

Tanara a facut un apel catre toate tinerele musulmane care au parte de o educatie extrem de severa, iar alegerile acestora sunt limitate.

“Am incercat sa ma comport asa cum cere ordinea musulmana prea mult timp. Vreau ca aceste poze sa fie un indemn pentru tinerele din Turcia, sa le demonstrez ca pot trai asa cum isi doresc, numai ca trebuie sa aiba curajul sa faca acest pas”, a mai spus tanara.

Nu e de mirare ca familia ei a reactionat cu furie si a rupt legatura cu aceasta. Singurul care a dorit sa vorbeasca cu ea a fost tatal. Acesta este foarte ingrijorat fata de presiunile la care Sila va fi supusa din partea comunitatii musulmane din Germania si nu numai. Intr-un interviu, Sila si-a cerut scuze familiei. “Sper ca ma puteti ierta. Va rog sa ma lasati sa vin in vizita”.

Gute Seiten, heiße Seiten: 1985 als Tochter des Schauspielers Zarif-Zeki Şahin in Berlin geboren, machte sie erst eine Kosmetik-Ausbildung, bevor sie durch ein Praktikum in einer Darstelleragentur zur Schauspielerei kam. Einem breiteren Publikum ist Sila Șahin seit 2009 durch ihre Rolle als Ayla Özgül in der Serie „Gute Zeiten, schlechte Zeiten“ bekannt. Şahin ist mit ihrem Schauspielkollegen Jörn Schlönvoigt liiert.

Sila Şahin s-a Nascut in 1985 ca fiica a actorului-Zarif Zeki Şahin în Berlin, ea a facut doar un curs de formare cosmetice înainte de a merge printr-o agenţie de plasare într-o distributie de venit pentru care acţionează. Un public mai larg Sila Şahin din 2009, cunoscut pentru rolul ei ca Ayla Özgül în seria “Good Times, Bad Times”. Şahin este într-o relaţie cu actorul Jörn Schlönvoigt.

INTERVIU PLAYBOY DE

Playboy: Esti mandru de tine?
Şahin: Cred că da.

Playboy: nu sună foarte convins.
Şahin: Mă bucur că am putut face pasiunea mea într-o profesie. Am prieteni şi familie mare care mă iubesc şi că-mi place. Acestea sunt toate lucruri care mă face mândru.

PLAYBOY: Şi tu eşti prima femeie germană-turcă pe coperta Playboy!
Şahin: Sigur, că este o mare onoare pentru mine. Mulţi dintre conaţionalii mei cred că este de mare, încât pot fi atât de liber. Prin urmare, aş spune cu fotografiere: fetele, nu avem neapărat să trăiască în conformitate cu aceste norme, care ne sunt date.

Playboy: Eşti vorbind de la experienţa personală?
Şahin: Am avut de a lupta cu privire la care nu au de a trăi ca altii au cerut de la mine. Apoi am obosit.

Playboy: Cum ar trebui să trăieşti atunci?
Şahin: Mai degrabă conservatoare. Am fost întotdeauna spusa.

Playboy: Ai avut înainte de relaţia dvs. curent sau nu prieten?
Şahin: Da, chiar opt ani. În acest timp am fost limitata. Nici o celebrare, nu oameni ca prieteni. Am crezut că trebuie să se respecte ceea ce spune omul. Ca urmare, am dezvoltat o dorinţă extrem de libera. Mă simt ca Che Guevara. Am să fac tot ce vreau. Altfel, am un sentiment că voi muri.

Playboy: nu suna la fel în cazul în care familia ta ar aprecia fotografiile .
Şahin: Pentru numele lui Dumnezeu, să ştie despre asta încă. Să vedem dacă mă vor accepta, după care (râde).

Playboy: Există un risc pentru?
Şahin: Parintii mei sunt, prin urmare, probabil, poate suporta, eventual. Cu bunicii, mătuşile şi unchii, ar putea fi dificil. Dar nu-mi pasă. Voi să-mi spui nimic.

Playboy: Cum să trăiască dorinta ta de libertate?
Şahin: am purta uneori tăiere, uneori, ca să arate o piele puţin, face prieteni, au flirtat cu bărbaţi – le-a dezvoltat o curiozitate extremă pentru tot ceea ce, la bărbaţi, femei …

Playboy: pe femei?
Şahin: A fost destul de clar că acolo, în cârlig. Nu, nu am avut-o cu o femeie. Dar eu sunt doar doar ceea ce cred că este corect. Lăsaţi lucruri pentru a încerca.

Playboy: Sună ca o viata de petreceri sălbatice şi o noapte-standuri.

Şahin: Nu, eu nu sunt o persoană pentru aventuri de o noapte.

PLAYBOY: Pe ce tipuri vrei?
Şahin: Aceasta trebuie să aibă ceva de sex masculin, ceea ce ma excita. El trebuie să fie fermecător, sincer si deie un sentiment de securitate. În orice caz, el are nevoie de umor.

Playboy: Nu am gamă cineva deja familiar pentru tine, pentru că eşti turc?
Şahin: La petreceri, unii au crezut că am fost complet blocata şi nu am facut niciodată sex sau să aştepte până la căsătorie ar fi.

Playboy: Ce a făcut tatăl tău de fapt, a spus pentru a vă că el are un fiu în schimb?
Şahin: Mama mea nu a fost acolo complet sincer cu el. Până la naşterea mea, el a crezut că am fost un băiat. Am avut deja un nume: Cabbar.

Playboy: Ai făcut balet şi antrenat ca un cosmetician – o mulţime de efort pentru a imita, fiul de înlocuire, nu aţi dat.
Şahin: Da, am folosit pentru a fi chiar mai mult de un băiat.

Playboy: trebuie să ne explice exact.
Şahin: Am sa comportat ca un băiat tipic. “Sunt urcând copaci, am bătut şi a jucat fotbal cu baietii. Am purtat, de asemenea, o tunsoare scurtă. De aceea am adus mama mea, apoi la balet. Că eu pot fi fetişcană.

Playboy: Aţi făcut o voce de formare – nu te scot, ca orice alt interpret fostul GZSZ un CD?
Şahin: De ce nu? Dacă cineva este interesat în cântând operă clasică.
Interviu: Empire Maximilian Playboy de

Un comentariu la “Musulmana Sila Sahin Ayla Özgül – care a pozat în Playboy SUPER GALERIE FOTO- Sıla Şahin : “Mă simt ca Che Guevara” Ich fühle mich wie Che Guevara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s