Presedintele Ion Iliescu, confirma: „fotografia pe care ai publicat-o pe blogul d-tale este autentica!”


CONVORBIRI

29/12/2009 by Ion Iliescu

1.-  Ovidiu Iti confirm ca fotografia pe care ai publicat-o pe blogul d-tale este autentica : eu, la 8 ani, impreuna cu parintii ( in anul 1938). Interesant – de unde ai obtinut-o?

Vreau sa-i multumesc domnului Iliescu pentru confirmare. Si sa-i transmit La Multi Ani!

COMENTARII

31/12/2009 by Ion Iliescu

 1.- Ovidiu – fotografia pe care ai postat-o pe blog nu este inedita. Eu am publicat-o in variantele engleza, franceza si germana ale cartii “Revolutie si reforma”.

Intr-adevar, in fotografie sunt alaturi de tatal meu si de mama adoptiva – Maria Iliescu (nascuta Bucur, originara din Maramuresul istoric). Nu i se spunea Marita nici mamei adoptive nici celei naturale.

Asa-zisa biografie publicata de Vladimir Alexe este un fals ordinar, care nu are nicio legatura cu realitatea.

– Copilaria mi-am petrecut-o in casa bunicului – Vasile Iliescu – la Oltenita.

Era un om evlavios. In aceasta zi de sarbatoare, ducea o coliva pentru a fi sfintita la slujba de la biserica. Noi copii il asteptam cu nerabdare, la intoarcere, pentru a gusta din coliva adusa de bunic.

14 comentarii la “Presedintele Ion Iliescu, confirma: „fotografia pe care ai publicat-o pe blogul d-tale este autentica!”

 1. Eu recunosc, intotdeuna l-am antipatizat pe acest personaj, inca dinainte sa stiu adevarul despre tot ce a facut (aveam doar 2 ani cand a venit la putere). Pot sa inteleg totusi faptul ca a dat dovada de o inteligenta diabolica de-a lungul timpului si si-a calculat atent fiecare miscare, dar totul a fost in interes personal. Pana la urma Ceausestii se gandeau chiar si in ultimele momente la ”tarisoara asta”, nu neg ca au fost niste dictatori si trebuiau inlaturati, insa cu ce a ajutat venirea lui Iliescu? Cum pot fi unii atat de orbi incat sa-l ridice in slavi pe acest individ?

  Apreciază

 2. Domnule NASTASE,

  „Il n’y a que les imbéciles qui ne changent pas d’avis.”

  Nos opinions peuvent varier.
  Vouloir à tout pris garder les siens contre l’évidence est un signe de bêtise. On utilise ce proverbe pour souligner qu’un entêtement orgueilleux confine à la stupidité mais aussi pour justifier un changement d’opinion.

  „Il n’est pire sourd que celui qui ne veut pas entendre.”

  Il est inutile de chercher à convaincre quelqu’un qui ne veut pas entendre raison. Le thème de l’obstination est ici associé à une condamnation morale.

  Existe aussi sous la forme : « il n’est pire aveugle que celui qui ne veut pas voir ».

  Domnule NASTASE,

  Uitati perioadele trecute, evoluati cu timpul altfel veti termina precum, Erich Honecker, le dernier communiste allemand.

  Bonne Année 2010

  Cordialement

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s